KROONEVELD

Wie wil dat nu niet: écht thuiskomen.
Thuiskomen in een prachtige woning op een perfecte locatie in Middelburg.

Direct aan een watergang gelegen en energievriendelijk gebouwd. Een plek om je voor jaren te settelen op steenworp afstand van een ideale combinatie van voorzieningen.

Een snelle ontsluiting naar de N57, het winkelcentrum de Veerschepoort en het nieuwe medisch centrum met huisartsenpost op loopafstand. Het centrum van Middelburg bereikt u binnen 5 minuten op de fiets! Hier woont u zorgeloos aan de landelijke Veerseweg, u wandelt zo de landerijen in en bent al fietsend in een mum van tijd op pad richting het idyllische Veere.

En de woningen? Die zijn gewoon mooi! Alle 23 woningen worden onder architectuur gebouwd. Statig, strak, zeer energiezuinig. Prachtige stenen, bijzondere details.
Tezamen vormen de woningen een vriendelijk en intiem plan.

Plan Krooneveld: dat is eigentijds en vrij wonen voor jong en oud.

Het Project

In vervlogen tijden bekend als een statig hof en later als prachtige perenboomgaard toont “Krooneveld” weldra haar nieuwe verschijningsvorm.

Er zijn verschillende woningtypen waar u uit kunt kiezen. Mede op basis van de input van onze geïnteresseerden hebben wij een aantrekkelijk woonprogramma samengesteld. Het mooie is dat ieder woningtype energievriendelijk is en ook levensloopbestendig kan worden uitgevoerd. Zo weet u dat u de komende decennia heerlijk kunt genieten van uw eigen huis.

De stijl van de woningen is strak en modern. De woningen worden uitgevoerd in een zorgvuldig door de architect gekozen combinatie van een drietal hoogwaardige Hagemeister bakstenen. Deze bakstenen zijn stijlvol, eigentijds en geven de woning een uniek karakter. Door de vele raampartijen zijn de woningen zeer licht. De verschillende typen woningen sluiten aan op het onderscheid in gezinssamenstelling, levensfase én levenswijze van de toekomstige bewoners in de wijk: de keuze is geheel aan u.

0
WONINGEN
0
%
ENERGIEVRIENDELIJK
0
START BOUW

Omgeving

Middelburg bruist
In Middelburg hoeft u zich geen moment te vervelen. Sporten, winkelen en uitgaan kunt u hier naar hartenlust.
Een gezellige middag ‘shoppen’ met als bekroning op uw aankopen een heerlijke borrel op één van de vele terrassen. Wist u bijvoorbeeld dat Middelburg vaak in de Top10 vermeld staat als meest aantrekkelijke shoppingsteden van Nederland? Na een middag shoppen kunt u uw vermoeide voeten even laten rusten en onder het genot van een hapje en een drankje nog eens alle winkels de revue laten passeren; in één woord heerlijk!
Er is veel te beleven op cultureel gebied in Middelburg! Naar de Stadsschouwburg voor een theatervoorstelling, een film kijken in de Kloveniersdoelen of een bezoek brengen aan één van de vele culturele evenementen. Wat denkt u bijvoorbeeld van het Nazomerfestival; een concert beluisteren op het idyllische Abdijplein? En woont u op de Veerseweg dan is alles eenvoudig te voet of per fiets te bereiken!
Bent u een sportliefhebber? Om uw lichaamsbeweging nog een ‘extra’ boost te geven heeft Middelburg een ruime keus aan sportfaciliteiten. Tennissen, voetballen, zwemmen, fitnessen of golfen behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Monumentaal Middelburg
Middelburg is de hoofdstad van Zeeland. Volgens CBS onderzoek is Zeeland de provincie waar de meest gelukkige mensen van Nederland wonen. In Middelburg kan uw woongeluk dus niet meer stuk! Keer op keer zult u zich verwonderen over al het monumentaal moois in Middelburg; of u nu een boodschap gaat doen of op weg bent naar een afspraak: het is elke keer opnieuw genieten. Het prachtige stadhuis, de Lange Jan, De Kuiperspoort en de imposante pakhuizen op de kades zijn een prachtige aanblik en herinneren aan de tijden van weleer.

Daarbij is de stad nog eens zeer ruim en groen en zijn er aantrekkelijke culturele voorzieningen zoals het theater, de Zeeuwse Bibliotheek en vele restaurants.

Vanuit Middelburg op pad
Middelburg ligt centraal en geeft u alle mogelijkheden om heerlijk op pad te gaan. Vanaf de Veerseweg kunt u alle kanten op!
Fietsen in de groene omgeving richting bijvoorbeeld het prachtige authentieke Veere of even uitwaaien op het uitgestrekte Noordzeestrand. Naar de zomermarkt in Zoutelande of een terrasje pakken in Domburg of wat denkt u van bezoek aan Deltapark ‘Neeltje Jans’.
Met de auto rijdt u zo, via de ontsluitingsweg de N57, naar Goes of bijvoorbeeld Antwerpen. Binnen 20 autominuten staat u in de gezellige stad Goes maar ook het populaire Antwerpen is binnen 40 autominuten te bereiken.

Neem contact met mij op

Bent u geïnteresseerd in het nieuwbouw project Krooneveld in Middelburg?
Wij nemen graag contact met u op.

Na het achterlaten van uw gegevens zal Ruiterplaat Makelaardij contact met u opnemen.

  Woningaanbod

  TYPE 1

  Geschakelde woning

  Ook mogelijkheid tot levensloopbestendige woning

  Er ontstaat een speelse uitstraling door de schakeling woning, garage, woning, garage. Door de prachtige ligging aan de Middelburgse Watergang grenst deze ruime woning aan het water. Op de begane grond vindt u een riante L-vormige living met open keuken. Opvallend zijn de panoramische raampartijen. Daardoor bent u verzekerd van voldoende lichtinval. De open keuken die aan de woonkamer grenst, is groot genoeg om helemaal naar uw eigen wensen in te richten. Naast de keuken is een ruime bijkeuken met doorgang naar de garage. Vooral in de winter prettig, u kunt vanuit uw auto meteen de woning inwandelen.

  De tuin heeft een ideale ligging op het zuidwesten en heeft een eigen achterom.

  Ook de tweede woonlaag is zeer de moeite waard. Net als op de begane grond, is ook op deze verdieping veel lichtinval door de grote raampartijen. Er zijn vijf mooie slaapkamers gerealiseerd. De badkamer is ruim met een bad, dubbele wastafel en douche. Het toilet is separaat naast de badkamer gelegen.

  TYPE 2

  Levensloopbestendigde woning

  Deze vier vrijstaande levensloopbestendige woningen liggen aan de Veerseweg en vormen het entree van de nieuwe wijk ‘Krooneveld’.

  De eigentijdse bouw met efficiënte indeling maakt dit een heerlijke woning om in te leven. Op de begane grond is een ruime U-vormige woonkamer met woonkeuken welke is gesitueerd aan de tuin zijde. De ruime slaapkamer op de begane grond van bijna 16m2 met aansluitend de badkamer maken de woning levensloopbestendig. Aan de voorzijde van de woning is een inpandige berging welke ook binnendoor te bereiken is. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers geplaatst met een badkamer met douche. U kunt de eerste verdieping met ca 20m2 uitbreiden om een derde slaapkamer en badkamer te realiseren. Natuurlijk kunt u deze extra ruimte ook naar eigen wens invullen.

  Deze vier eigentijdse woningen staan op mooie kavels variërend van 400 m2 tot 445 m2 eigen grond.

  TYPE 3

  Twee-onder-een- kapwoning

  Ook mogelijkheid tot levensloopbestendige woning

  Aan een rustige weg met alleen bestemmingsverkeer liggen in de nieuwe wijk ‘Krooneveld’ deze fraaie twee-onder-een- kapwoningen. De wijk ‘Krooneveld’ bestaat uit in totaal uit 23 woningen. In deze nieuw te bouwen wijk worden 6- twee onder een kap woningen gerealiseerd.

  De woningen worden energieneutraal gebouwd en alle voorzien van warmtepompen, zonnepanelen en optimale isolatie. Deze fraaie woningen worden onder architectuur gebouwd en passen heel mooi in het totaal beeld van de wijk ‘Krooneveld’. De eigentijdse bouw met mooie gevelstenen maken het geheel compleet. De twee-onder-een- kapwoningen hebben op de begane grond een ruime U-vormige woonkamer met woonkeuken. Naast de woning is een garage welke binnendoor bereikbaar is. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers met een apart toilet en een ruime badkamer. De mogelijkheid bestaat om deze woningen om te bouwen tot levensloopbestendige woningen. Tevens is het mogelijk de woningen aan de achterzijde uit te bouwen. Vraag naar de mogelijkheden. Deze 6 twee-onder-een- kapwoningen met garage staan op mooie kavels variërend van 400 m2 tot 425 m2 eigen grond.

  TYPE 4

  Kavel 1 & 23

  Twee bijzondere woningen op de kavels 1 en 23 met een grootte van 905 en 2.015 m2
  Het ontwerp voor deze woningen is door de architect uitgewerkt, dit ontwerp is meegenomen in de bestemmingsplanwijziging en in de aanvraag omgevingsvergunning.
  Zodra vastligt wie de koper van de betreffende woning zal zijn, kunnen er afspraken gemaakt worden inzake de betrokkenheid van de betreffende koper bij de specifieke uitwerking van het ontwerp. Het zal hierbij gaan om het aangeven van individuele wijzigingen die betrekking hebben wijzigingen die binnen het aangevraagde bestemmingsplan passen.

  Meer informatie?

  Neem dan contact met ons op.

  Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

  Adres

  Veerweg 3
  4493 AL Kamperland

  Kantoortijden

  Ma-Vr 09:00 uur tot 17:30 uur

  Telefoon

  0113 – 372 474

  Ontwikkeling

  Ontwerp

  Makelaar

  Realisatie